Abonnementsbetingelser

Better Performance Media Group stiller en tilpasset abonnementstjeneste til rådighed, som giver vores kunder adgang til support, rådgivning og vedligehold af kundens virksomhedsprofil på Google.

Disse abonnementsbetingelser er gældende for din brug af vores tjenester.

  1. Dit abonnement udbydes af Better Performance Media Group, og løber indtil det opsiges.
  2. Fakturering: En faktureringsperiode udgør 24 sammenhængende kalendermåneder, og fornyelse sker automatisk.
  3. Betaling: Better Performance Media Group accepterer betaling via den gældende betalingsmetode, der blev angivet inden købet og som vi stiller til rådighed for dig på det givne tidspunkt. Du skal have registreret en gyldig, accepteret betalingsform for at kunne købe betalte tjenester eller deltage i gratis prøvetilbud eller andre gratis tilbud i forbindelse med de betalte tjenester. Du accepterer at betale for alle betalte tjenester, som du bestiller. Better Performance Media Group debiterer dit kreditkort eller opkræver anden form for betaling for den pris, der er angivet i det relevante tilbud om en betalt tjeneste. Hvis du køber abonnementer med automatisk fornyelse, accepterer du, at Better Performance Media Group fremover debiterer den registrerede betalingsmetode på den første dag i hver faktureringsperiode for det relevante abonnement. Better Performance Media Group forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at inddrage din adgang til betalte tjenester, som du har bestilt, indtil du opdaterer din betalingsmetode, hvis den registrerede betalingsmetode bliver ugyldig på grund af et udløbet kreditkort eller en anden lignende årsag, og vi ikke er i stand til at debitere dig for den næste faktureringsperiode. Du vil muligvis ikke have adgang til den pågældende betalte tjeneste før du har opdateret din betalingsmetode. Vi vil meddele dig dette, hvis muligt. Hvis du ikke opdaterer din betalingsmetode inden for et rimeligt tidsrum, kan Better Performance Media Group annullere dit abonnement.
  4. Opsigelse af abonnement: Hvis du køber et abonnement med automatisk fornyelse på en betalt tjeneste, kan du til enhver tid opsige abonnementet før udløbet af den indeværende prøveperiode eller før udløbet af den indeværende faktureringsperiode. Opsigelsen træder derefter i kraft ved slutningen af den indeværende prøve- eller faktureringsperiode. Du vil bevare adgang til den betalte tjeneste fra det øjeblik, du opsiger, indtil starten af den næste faktureringsperiode, og medmindre andet er aftalt vil du ikke modtage en refusion eller kreditering for eventuelle resterende dage i din indeværende faktureringsperiode. Opsigelse af abonnementer kan ske ved henvendelse på telefon: +45 6989 0955 eller via mail på: opsigelse@betterperformance.eu
  5. Gratis prøveperioder: Better Performance Media Group kan tilbyde gratis prøveperioder til nye abonnenter på betalte tjenester. Hvis du køber et abonnement på en betalt tjeneste, der omfatter en gratis prøveperiode, vil du få fri adgang til den pågældende betalte tjeneste i den gratis prøveperiodes varighed. Abonnementet på den betalte tjeneste fornyes automatisk ved udløb af den gratis prøveperiode.
  6. Adgang og tilladelser: Det påhviler kunden at sørge for den fornødne adgang og tilladelser.
  7. Ændringer: Når det er muligt, giver vi rimeligt varsel om væsentlige ændringer af de betalte tjenester, tilgængeligheden af indhold inden for de betalte tjenester eller disse vilkår for betalte tjenester, som vi med rimelighed tror, vil påvirke din brug af de betalte tjenester negativt. Der vil dog være tidspunkter, hvor vi vil være nødt til at foretage væsentlige ændringer uden varsel. Disse vil være begrænset til tilfælde, hvor vi skal træffe foranstaltninger for at sikre vores tjenesters sikkerhed og funktionsdygtighed, forhindre misbrug eller opfylde lovkrav. Better Performance Media Group forbeholder sig retten til at ændre tilgængeligheden af betalte tjenester. Vi forbeholder os desuden retten til at ændre, suspendere eller bringe betalte tjenester til ophør, og vi påtager os intet ansvar over for dig eller tredjeparter for disse ændringer, suspenderinger eller ophør.

C/ de Salomó ben Adret 11
08002 Barcelona, Spanien
Privatlivspolitik
Returbetingelser
Forretningsbetingelser
Abonnementsbetingelser
Åbningstider
Mandag 10.00 - 16:00
Tirsdag 10.00 - 16:00
Onsdag 10.00 - 16:00
Torsdag 10.00 - 16:00
Fredag 10.00 - 16:00
Lør - Søn Lukket